Praha 10 Ráno zpočátku skoro zataženo - oblačno, postupně ubývání oblačnosti..až na jasnou oblohu,před cca 30 min. se však nasunula oblačnost, takže ted momentálně 7/8. Po celý den slabounce padá. nem.
Dubňany 200m.n.m. Dnes oblačno s nízkou inverzní oblačností a dopoledne i slabé sněžení z té nízké oblačnosti. Odpoledne postupně skoro jasno to je i nyní. Dost mrazivo. Teplota ranní -10°C Denní -6 až -3°C. Aktuálně je -6,2°C. Bezvětří. Tlak 1019hPa. Srážky 0mm. Dohlednost dobrá víc než 10km.
Z Mešovic zdraví všechny Jirka. Teplotní rekordy u nás:nejnižší teplota -25°C 24.1.1987Nejvyšší teplota +40,2°C 20.7.2007 Nejvyšší denní srážky 79mm.
Praha 9 360m Skoro zataženo, teplota -5,3°C, vlhkost 69%, tlak 1003hPa, vítr slabý. Ráno a dopoledne slabé sněžení, později slunečno a nyní opět oblačnost. Minimum bylo díky oblačnosti poměrně vysoké -9,1°C, a nejchladněji bylo okolo půlnoci.
tom791 Weby:
Počasí nelze poručit, můžeme ho jen do jisté míry předpovědět či odhadnout. Mějte dobrou náladu s každým počasím!
Prosím vás, ak poznáte, dajte mi link na radar, ktorý monitoruje oblačnosť. Mám stránku na zrážkový radar, ale ten mi v takýchto situáciach nepomôže. Dík
U nás aktuálne -8,4°C, pred hodinou bolo už -9,8°C, ale asi sa to zatiahlo.