Nevím jestli mi doma blbne teploměr, ale ráno mi ve dvou metrech nad zemí ukazoval -4,2°C. Přitom teplota u země byla -2,6°C. Nicméně ta rána jsou den ode dne chladnější. A listí už začíná hodně padat. Dříve jak minulý rok.
a tak se nám tady nedávno Dawe vysmíval, že tu máme nízkou oblačnost, ted se mu zase s dovolením vysměju já, ne že ji tam má, ale že to má za to, že nám ostatním takto přeje...
Dnešní ráno opět mrazivé jen o desetinku teplejší než včera a to s hodnotou -3,0°C ve 2 metrech v +5cm bylo dnes -6,7°C. Dnes je to již 6 mrazový den za říjen. Jinak každý den je jak přes kopírák. Ráno mrazivo, přes den vítr směru E až SE s nárazy okolo 10,5m/s. V noci jasno a bezvětří tak až po půlnoci.
Meteorologická stanice DAVIS VANTAGE PRO 2+ FARC s webovou kamerou. Více na www.novapec.cz
Praha 9 360m Jasno, teplota 12,1°C, vlhkost 55%, tlak 1018hPa, vítr slabý. Dnešní minimum okolo 1°C, při zemi mrzlo, protože byla námraza. Také slabé kouřmo.
tom791 Weby:
Počasí nelze poručit, můžeme ho jen do jisté míry předpovědět či odhadnout. Mějte dobrou náladu s každým počasím!