no nic, podle už typickýho proudění přes Vánoce kupuju flašku Portskýho, kterou otevřu až budou někdy svátky zimní - tipuju, že vydrží pěkně dlouho a získá na hodnotě
jde o jednu z mála jistot za poslední roky 
jde o jednu z mála jistot za poslední roky 
pěkné svátky, určitě je víc lidí, kterým to tolik nevadí, že bude jihozápad... tím, že bude více vlhkosti ve vyšších vrstvách atmosféry budou třeba i fotogenické východy a západy Slunce.. nejde mít prostě všechno, některé názory zde jsou prostě spíš dětinské a určitě neobjektivní.. ale to nevymluvíš, a nemá to cenu.. je lepší si ty situace užívat sám za sebe.
. Jen trochu doufám, že když už bude poměrně teplo, tak to souvisle neproprší ale bude to chodit striktně v těch frontách a uvidíme i slunce. Já se osobně těším na to, jestli budou padat nějaké teplotní rekordy. Sněhu se ještě určitě také dočkáme, takže já nevidím v ničem problém
.
Ale jasně, musíme to vzít jak to je, je to realita. 

. I když s 15 cm třeba u nás nepočítám a už na přelomu z 23/24 prosince do toho zaprší a nemyslím si, že bude mít sníh šanci zmrznout, na Štědrý den se podle mě bude výrazněji oteplovat (na Moravě) až v druhé půlce odpoledne a nemyslím si, že v noci bude mrznout, určitě se čerstvý sníh neudrží několik dnů, i když ano, dá se říci, že Vánoce na Moravě budou bílé
!Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé