. Děkuji 

Podotýkam však, že na rozdiel od tej júnovej vlny, táto vlna bude predsa o niečo znesiteľnejšia. Žiadne utrpenie v podobe vysokých rosných bodov a vysokej absolútnej vlhkosti teraz nehrozí.
Takové stálé, krásné a příjemně teplé počasí, které už tu roky nebylo! Tedy myslím v měsíci Červenec
Minulé roky v Červenci vždy byly časté bouřky, pak dva, tři dny veder a studená fronta která náhle vzduch ochladila klidně i o 10 C. Letos nic takového! A je to prostě parádní! Akorát je pravda, že nějaký krátkodobý deštík by mohl přijít pač je opravdu sucho, ale ještě to není tak hrozný ... Jelikož Červen byl hodně deštivý. No vlastně i Květen ... Ale ona to příroda dožene. Podle mě někdy kolem začátku Srpna by nějaký deštík mohl přijít, ale snad jen krátkodobý. A ne takový jako v Červnu kdy byly povodně ...
Nejlepší by bylo kdyby pokračovalo pořád takhle krásné letní počasí bez tropů ... Teploty kolem 25 - 28 C jsou velmi příjemné ... 
Myslím,že je to docela reálné....Modely jsou celkem jednotné a každým svým výstupem na těch teplotách ještě přidávají.Extrémní teploty(já za ně jsem velmi rád)jsou jisté,nyní jde o to,jak dlouho potrvají a to není v tuto chvíli schopen říci nikdo.Může to být 4-5 dní,ale klidně můžou trvat i více než 10 dnů.No uvidíme,ale já jsem spokojen 
.Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé