hurikán podpoří ještě více jižní až jihozápadní proudění. Jenže tehdy bylo spíše chladno a hurikán rozjel teplý express. Ovšem stát se může všelico.
Prostě to viselo. Prostě skoro nehybný luft a dusno. )

.
.
. Např. lesní jahodníky kvetou zde po stovkách, tak bychom mohli na Vánoce sbírat zralé plody
.
Nebudu zde zmińovat, co mi ti pokrytci, co nejsou frustrovaní a chovají se objektivně píší do vzkazníku..Navrch huj, jinak fuj.Do konce října bude léto a pak bude ještě dlouho trvat než se ochladí.Může to být 2 až 3 měsíce..No a bude únor a to už nestojí vločková epizoda ani za řeč. 
.

Jinak s tím, co jsi napsal, se dá celkem souhlasit. Co jsem snad ještě v tuhle dobu neviděl, je ohromný množství různých mušek a komárů v lese, ale i normálně ve městě...je jich snad víc než v létě.
.
.
Pak kdo je tady extrémista..
Ti kdo věří na takové vpády jsou úplně připravení , na cokoli mimo realitu, mají to do říše fantazie kousek na létajícím koberci..
Sněžit říjnu nebude a není třeba tady uvádět, že to kdysi bylo možné. 
kromě poslední věty nechápu co se nám tu ten pán snaží říct
ponechávám jako odstrašující případ...
Tak se rozohňuje. Dostal ode mne předtím mínus s komentářem. Myslím, že v rámci možností slušným. Ne, nemá to smysl. Já sem chodím na diskuse o počasí a nepotřebuji řešit nějakého exota na drogách ..., pardon. Z mé strany je tedy k tématu Araitha snad řečeno vše. Čili nebudu na něj již reagovat.
. Dle odrazů a komentáři z Karvinka že ve žlutých odrazech lilo, muselo na těchto místech s červenými odrazy přímo chcát
.
.Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé