Schválně se podívejte na německý radar. Srážky se pomalu blíží k naší západní hranici a mění se na sněhové, také trochu zesilují. Ale hlavně postupují pomalu... Už teď máme nulu, sice při jasnu, ale snad se s oblačností moc neoteplí. V druhé polovině noci v záp. polovině Čech čekám místy trvalejší a vydatnější sněžení než aktuální předpověď na Meteoforu.
GFS stále chladne výstup od výstupu, ale pozor na níži u Islandu. Ta by mohla vše změnit do tepla.

. Můj názor je stejný jako všechny zimy, raději sníh než bláto.. a je jedno co upřednostňuji, jestli teplo nebo zimu
.
Podle mě to je i nejpravdopodobnější varianta,že tomu minimálně příštích 14 dní skutečně tak bude...
Nemyslím si, že když tam nikde není -10 a metr sněhu, že by tím pádem měl být něco špatně. Naopak si myslím, že po delší době bude konec listopadu úplně normální, občas zasněží nebo zasvítí slunce.
,GFS tam někdy háže nesmyslná numera to je pravda.Už se mi docela stýska po pořádne hodinové vánici (bíla tma),kdy napadne 15 cm sněhu-to tu zcela vymizelo a nevím proč.