PORADÍTE MI, PROSÍM??? Před časem jsem na níže uvedené stránce rád pozoroval aktuální bleskové výboje nad Evropou - nyní po pročištění mého notebooku mi již neukazuje na této stránce bleskové váboje (červeno žlutě... - kolečka....) poradíte co si mám nainstalovat, aby se to tam zase ukazovalo???????? díky moc
jo, díky, ale tu stránku znám, ta mi funguje, je to ale něco jiného, nejde to detailně přiblížit, jak na té, co požaduji.... zkuste mi někdo poradit,,,, díky
Skoro jasno, Ci, Cu; teplota 21,5 °C; rosný bod 10 °C; relativní vlhkost vzduchu 48 %; vítr slabý sv 0,4 m/s; tlak vzduchu přepočtený na hladinu moře 1018,5 hPa, slabý vzestup->pokles.
Maximální náraz větru za 24h: do 5 m/s (-) Minimální přízemní teplota za 24h: 6,2°C Včerejší průměrná teplota: 15,3 °C Minimální/ maximální teplota za 24h: 8,2 °C (5.39)/ 21,9 °C (17.31) Úhrn srážek za 24h do dnešních 6 h ráno: 0 mm
Pěkný den, včera ještě docela dost oblačnosti, dnes dopoledne naskočily kumuly. V pondělí ještě před 14 hodinou výrazná přeháňka s kroupami a jedním výbojem. K večeru na poslední přeháňce i duha. Včera jižně slabší bouřka se třemi (podle BO 3 výboje).
Hoj, ve středu převládalo skoro zataženo, v noci postupně ubývání oblačnosti. Tmax 17,9°C Tmin 8,2°C, vítr J-Z do 5 m/s. Ve čtvrtek byla velká, převážně vysoká oblačnost, odpoledne a večer i oblačnost nižších pater. Tmax 21,1°C Tmin 5,7°C, vítr V do 5 m/s.
Dnešní Tmax +30,5°C. Vtipné bylo ráno, které bylo poněkud chladné s 5,4°C, v toto datum takový denní rozkol teplot je síla. Aktuálně přešla maličká přeháňka, později bouřka, spadlo pár kapek na vyprahlou zem, aby ne, do teď bylo nad 20°C.
Mimochodem včerejší teplota tady byla +26,7°C, což je dost zvláštní, tolik nebylo v celý ČR ani v Německu , o pravosti teploty se dohadovat nebudu, ale dnes Staňkov (nám nejbližší) +31,3°C.