Měl bych dotaz. Kdybych chtěl zpracovat nějaké teoretické téma a to i s praktickými příklady, je možné ho zařadit do meteorologického slovníku? Nebo jinam, či se to sem nehodí a je to špatný nápad? Děkuji za vyjádření.
tom791 Weby:
Počasí nelze poručit, můžeme ho jen do jisté míry předpovědět či odhadnout. Mějte dobrou náladu s každým počasím!
Nevím jak ostatním, ale mě při psaní delšího příspěvku jeho konec stále "skáče" nahoru a velmi špatně se zobrazuje jeho konec. Tak jen bych rád věděl, jestli je to jen u mě, nebo ještě u někoho používajícího stejný prohlížeč-Explorer. Děkuji.
tom791 Weby:
Počasí nelze poručit, můžeme ho jen do jisté míry předpovědět či odhadnout. Mějte dobrou náladu s každým počasím!
tom791 tož máš dvě možnosti: 1. přejdi na jiný prohlížeč 2. nepiš dlouhé příspěvky btw. já zatím nic takového nepozoruju (Firefox 3.6.12), ale možná taky nepíšu tak dlouhé posty...
Mohu potvrdit. Padl nový rekord v náštěvnosti a to 1640 lidí za pondělní den. Všem moc děkuji. Jde vidět, že diskusi MeteoForum.cz máte rádi a že se sem rádi vracíte.
Ještě přidám zajímavost. V průměru každý uživatel prolistuje 7,55 stránek za den na MeteoForum.cz, což je také dost velký úspěch
Provedl jsem mensi upravu modre vodorovne listy. Odkazy se jiz oteviraji ve stejnem okne. Pred tim se to oteviralo do noveho okna, coz i me docela rusilo.
Občas sem chci vložit nějakou přílohu, ale soubor se mi nezobrazí ani v náhledu příspěvku a místo toho se mi ukáže,,přípona bmp není povolena,, ? Dík za radu
No tak když není povolený, tak ho sem neprotlačíš kdyby ses na hlavu stavěl Budeš ho muset převést do jednoho z výše uvedených formátů. A nemáš zač. Ještě se zeptám: proč sem chceš nahrávat zrovna rastrový obrázek?