Ahoj, ať se komu co líbí nebo ne, já bych se rád konečně ohřál. Podprůměrný červen s 16,9st. (normál pro nás 17,6st.) mne duchem štěstím zrovna nenaplňuje. Abych si ve středu na venkovní volejbal podvečer musel vzít svetr a poctivou vestu a div i v tom mi málem byla zima, no to teda pěkných pár let nepamatuju.
Vzhledem k predikcím budu v pondělí teprve napouštět bazén. Já teda nevím, kde hysterik godlik bere ty denní max. hausnumera. Já bych vymrzlý klidně 35st i týden bral.
Bohužel na seriózním weatheronline je pro nás jediný tropík ve středu s max 31st. To se mi ten bazén prohřeje max tak akorát pro mne, děcka tam možná s bídou skočí a manželka si bude muset holt počkat.
Opravdu úžasný, červen jako měsíc stojí absolutně na hovno.
O srážkách netřeba ani mluvit. K dnešnímu dni máme 84,6mm. Kdyby do konce měsíce nespadla ani kapka, vůbec se zlobit nebudu, alespoň trochu oschneme a tráva nebude růst jak praštěná.
Nejsem sám, co zde nestačí sekat trávu. Město totálně nestíhá, takže v drtivé většině města je tráva minimálně 30cm vysoká a mnozí majitelé nemovitostí před svými budovami dokonce začali sekat trávníky opět sami. Hlavně, že ze zákona to má za povinnost město, když už platíme tu krvavou daň z nemovitosti.
Abychom v půlce června neměli ani jeden tropík, to taky dlouho nepamatuju.
Hlavně, že furt mají všichni plnou hubu GO.
Tady pouze 2 LD a tím jsem s výčtem pozitiv skončil. Slunce sice je rentgenové, ale sotva zaleze, tak si v tom chladném vzduchu člověk připadá jako v ledničce. Takže člověk jako vůl je při venkovním makání chvíli na opalovačku, chvíli v tričku a někdy i v mikině. Fakt výborný na to, chytnout nějakej bacil a marodit 14 dnů.
Takové šílenosti nejsou ani na podzim.
CIAO.