Tak at vam vsem poradne zaprsi! Mnejovi uz jen doporucim natahnout tu nopovou folii na zdech az nahoru a predelat celou zahradu na bazen. 

. Situace dál vypadá pro západ a severozápad zatím slibně, ale nesmí se stát to, co je při vysokém tlaku ve Středomoří celkem reálná hrozba, jak psal tuším dididi - že by se TV vysunula více na sever a fronty postupovaly severnější drahou. Kdo nedostal srážky, toho je mi líto, a hodně štěstí ve zbytku srpna.
Nekdo na to, ze ho bourky obchazi, jiny na to, ze trefuji... Pro nas to byla jen dalsi nepovedena fronta ze Z smeru. Na Vysocine pekne zesilila. Nam prselo pred hodinou chvilku i v Praze, V od ni se to ale uz rozpadalo. Jsem tedy rad i za tech 8-10mm, co spadly od vcerejsi noci, jinak bychom nemeli zhola nic a je rada lokalit, hlavne ve Str. Cechach, kde tomu tak bohuzel opet je. Ona ve finale zrejme ta vystraha byla na miste, zasazena vetsina zmineneho uzemi a hlavne se nevedelo, jak a kde ty pred-bourky vzniknou. Za tohle bych CHMU zas tak nehanil. Aladin je ale trisktni - prijde mi, ze od te doby, co ho meli modernizovat (nevim kdy presne, ale nekolik let zpatky) novym pocitacem, jsou ty vypocty horsi. Jen muj osobni dojem...Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé