Ježiš to sou zase hlody

.
Takže si to shrňme, Hujer měl neodolatelnou chuť poslat zahrádkáře do háje, ale sám, že by napsal něco inteligentního...

.
Kebull, jak věta začne "třeba" nebo "možná" nebo "v březnu" a nebo ještě líp "Američané", tak je úplně jedno jak ta věta bude dál pokračovat, to mi věř

, stačí si přečíst těch 1090 předešlých příspěvků.
Dididi, tebe respektuji, když tu zrovna nemá někdo slovní průjem jako teď já a řeší se tu opravdu počasí, si jeden z mála kdo mluví rozumně. Bohužel, bych ti rád oznámil, že na klávesnici existuje tlačítko enter, používá se k oddělování odstavců a někdy je dobré ho zmáčknout i přesto, že jsi odstavec ještě nedopsal.
Dále dovol, že nejsme ve členské poradně u odborníka ( Pan Dididi Mgr.), který nám rozebírá momentální psychologickou situaci v tomto vlákně. To rozdělení lidí do skupin (WTF?) a teď jako co, jedna skupina, třeba jarní zahrádkáři mají svou skupinu.. to je fakt super! Vytisknu nám týmové trička s logem napučené mandloně a nad tím bude nápis: Únor

.
Ale rozumíš co tím myslím? Každý kdo nemá v hlavně piliny jako má Dawe, Polárník a Karkata, vidí co se tu píše a kam diskuze směřuje a nevidím důvod, proč by tu mělo 10 lidí po sobě rozebírat profily ostatních diskutujících, které nebaví rozebírat dubnové počasí v únoru. A vůbec, drtivá většina jste mě zklamala tím, že místo toho aby jste tu i byť jen 1x týdně napsali svůj pohled na Zimu 2013/2014, chcete prostě za každou cenu okomentovat vše co se jen hejbne kolem.
Důrazně doporučuji všem diskutujícím, aby se přesunuli do tématu "Únor 2014" a tohle již nechali "zimě" 2013/2014. Protože jinak takhle opravdu výživná debata nebude mít konce a akorát tu na sebe budete ještě prskat a utečou poslední diskutující, kteří to tu drží po hromadě

.
A pokud si to čte admin (NE Varel, ale ten druhej), velice důrazně žádám, aby se o tohle fórum začal starat. Protože to co se tady za poslední půl rok stalo (nefungující SZ, automatické vymazávání starých vláken, blokování členů a od léta slibovaná nová verze fóra) smrdí dost závažným problémem vůbec o existenci tohoto fóra. Inu celkem nedávno jsem byl u toho, kdy nechal Admin sežrat virama jedno z prvních českých fór věnovanému jistému oboru. A začalo to podobně (nefungující SZ, mazání témat, členů, samý sliby). Já jen chci upozornit, že jednoho krásného dne tohle fórum prostě nepojede a vše co se doposud zde napsalo, zmizí...