huj v pátek o5 velká oblačnost, oblačno až zataženo, a pár slabých přeháněk Tmax 20,1°C Tmin 12,0°C, vítr Z-Jz do 4 m/s, srážky 0,5 mm. Včera skoro jasno až oblačno, přechodně skoro zataženo a spadlo pár kapek, Tmax téměř letních 24,6°C Tmin 12,7°C, vítr S-SSv, večer postupně Jz 1-6 m/s s nárazy do 8 m/s
huj tak konečně i já zářez(y), první bouřka mě probudila ve 4 hodiny, pršet začalo o chvíli později, zahřmělo asi tak 5x, 3x jsem pozoroval záblesk, pak jsem usnul, kolem 5h mě probudil další hrom, podle detekce CG+ Srážky slabé až mírné, jen přechodně krátce silnější, spadlo jen 1,5 mm. Vítr téměř žádný a teplota zůstala nad 14°C, nyní oblačno a o5 to leze ke dvacítce.
Brod nad Dyjí 174m.n.m. V neděli oblačno až odpoledne polojasno ,mírný větřík,nejvyšší teplota 21,8st,kolem poledne přehánka a okolo 17.hod další menší.
Pondělí polojasno,chvílemi oblačno ,brzy ráno ,kolem poledne a nyní = přehánka ,nad Pálavou východně od nás bouřka, nejvyšší teplota rovných 25st,mírný větřík,při přehánce zesílil,ale nic výrazného.
huj včera bylo oblačno až polojasno, kolem poledne skoro zataženo a slabé přeháňky (obě nás lízly okrajem), pak o5 o něco méně oblačnosti, kolem 16h vývoj oblačnosti a na JZ postupující bouřka, na SV zpočátku el. neaktivní jádro, postupem dál na VJV se jádra propojila a vznila bouřková lajna. Další srážky kolem 18h, nejprve přeháňka, následovaná slabnoucí bouřkovou lajnou z Německa, která se u nás o5 aktivovala, srážky jen mírné, další slabé srážky nás lízly po 21h. Tmax 24,9°C Tmin 13,5°C, vítr Z do 4 m/s, v přeháňkách a bouřkách zesílil až na 7 m/s s nárazy až 12 m/s a později se stáčel na severní, srážky jen 2,0 mm
Brod nad Dyjí 174m.n.m. Včera -uterý se střídalo skoro jasno a oblačno a zataženo s přehánkami,převládal mírný větřík,nejvyšší teplota 24,1st,aktuálně nyní 0:39h je 14,8st