Zdravím...
pánové, pánové, pánové, vy jste všichni stejný, jak to tady tak čtu
Jako milovník zimy a mrazu si dovolím takovou "kacířskou" myšlenku. Já jsem docela rád, že žiju, kde žiju (co se podnebí týče), jsem rád, že může v zimě přijít tak různorodé počasí, jako jsme zažili v uplynulých dvou až třech zimách. Mám pocit, že abych dokázal ocenit krásnou mrazivou zimu a byl s ní pak i spokojený, je třeba si prožít i to "zklamání" ze zim horších nebo i podle našich převažujících hledisek špatných. Mě by ani moc nebavilo bydlet někde, kde bych si v zimě měřil akorát jestli je -20 nebo -30 a dobrou zimu od špatné odlišoval podle toho, jestli mám metr sněhu nebo jenom půlmetr
Prostě je třeba to brát, jak to je, jednou je líp, podruhý hůř..
Na druhou stranu mi není ani moc blízký přístup některých přispěvatelů, kteří vypadají tak nad věcí, že by člověk řekl, že je to snad ani nezajímá
Já se teda přiznám, že mě to pořád zajímá sledovat a přitom z toho neumíram, a myslim, že se to nevylučuje.
Tak sorry za OT
Jinak co se aktuální situace týče, tak i přes to, kolikrát už to tuto zimu nakonec nevyšlo, tak dávám tentokrát tomu ochlazení přece jen větší šance, tak 70 na 30, že by to mohlo vydržet i delší dobu než týden, když si teda určíme takovou hranici, jestli to aspoň trochu stálo za to nebo ne