je o něco lepší,ale je potřeba brát v úvahu,že nejvěrohodnější výstup je ten ranní a večerní Můj tip je takový,že za týden touto dobou sníh aspoň tady kde žiju,nebude žádný.Ale možná budu mile překvapen
dawe: Nevím, kolik sněhu je v podhůří Beskyd, trochu by mne ale překvapilo, že by zrovna na SV zmizel, takové oteplení pravděpodobně nenastane. Jinak tady (Strunkovice nad Blanicí 448 m n.m.) sněžilo i v úterý i ve čtvrtek docela dost, k 2 cm přemrzlého sněhu připadlo dalších 15 cm a máme tedy 17 cm. Je fakt, že čím vlíž k Šumavě, tím víc sněhu, takže Prachatice mají 20-25 cm, zato Vodňany jen kolem 10 cm.
snih173 ted pro nás nebyly prostě vhodné situace...nic víc nic mín, ať už výšková tn od severu, nebo rozpadající se okluze, nebo i ta tn nad středomořím...takže neboj i naše situace přijde! To chce klid.. Ještě si užiješ pořádný sníh ale jak psal Tomáš až bude výraznější teplotní rozhraní poblíž...
Tak jsem se podíval na modely a jsem zmaten.Mění výstupy i na dva dny dopředu.Ta první frontička příští týden může ještě zamíchat s počasím pěkně !Pokud bych porovnával starší obdobné situace tak by to dopadlo až moc hezky,ale to už se pouštím na tenký led.
Nevím byla to jen má taková úvaha zda stíháš tolik příspěvků i z rací silničáře který by jse podle mého názoru vyjadřovall trošku dospěleji a nevztekal by se kvůli tomu že napíšou předpověď která se mu nelíbí. Tohle prostě neovlivníš..bude jak bude...přizpůsob se nebo se z toho zblázníš. :-D Je mi líto že tě takové maličkosti trápí.