To je rozpoložení. Je konec března a venku přelom leden/únor. To co se děje venku již načíná zavánět škodami. Když nebudu počítat nenažrané dodavatele energií (kteří jen chrochtají), tak zahradnictví mohou vyhodit první sadbu a druhou podle toho jak to vypadá, zvířata a ptáky, kteří čekají mladé a toto počasí jim fakt svědčí. Znovu se začínají objevovat virózy a spousta lidí je nemocná, nebo má depku. Za chvilku začnou křičet zemědělci, že kvůli dlouhé zimě nebude úroda. Samozřejmě s rozvaleným pupkem u televize s lednicí plnou levného jídla z hypermarketů a s radiátory naplno se to kecá co a rozplývá nad zimním zmarem? Velikonoční neděle i pondělí na sněhu, krásné, fakt jo.
Fascinujeme mě, jak Blizzard tady bude vykřikovat, jak si to máme užívat, když na začátku ledna křičel jak je po zimě. O zimních extrémistech typu Málek se zmiňovat nebudu, to je případ sám pro sebe. A pokud mi někteří začnou říkat, jak si mám vážit počasí jaké je a čeho prosím? Toho mordoru venku, celodenních mrazů nebo té bílé sra…. ?
Modleme se, aby to brzy skončilo, jinak to bude průser – sněžení během 6 měsíců v roce mi stačí bohatě stačilo a nejsem sám. Zlehčování tohoto problému není už nyní na místě
To snad jako příklad stačí, ne ? -
http://www.meteopress.cz/velikonoce-na-snehu/