Nejvyšší hora České republiky, Sněžka hlásí v 7 hodin ráno ochlazení pod bod mrazu, kdy se teplota dostala až na -1°C. Vlivem nízkých teplot a ranního sněžení se sníh na zemi udržel a místní člověk Jan Štěpánek, který se na Sněžce nacházel tak mohl postavit prvního sněhuláka nadcházející letošní zimy 2013/2014.
Z těchhle zpráv mám vždycky strašnou radost Miluju zimu,miluju sníh Ted' už vím,že se to pomalu,ale jistě blíží Taky bych řekl že na to,jak málo sněhu tam je je ten sněhulák docela velkej
Jo jo, přesně tak je tam jenom poprašek, a už tam je sněhulák, myslím že to muselo být hodně složité s tak malého množství sněhu udělat sněhuláka, a taky už se těším na první sněžení jsem zvědav kdy u nás poprvé bude padat sníh
Já taky.Miluju sníh.Ještě víc miluju sněžení Sem prostě blázen do toho..když sem byl malej tak to nebylo nic neobvyklýho,každý malý dítě má ráda sníh ale i když už sem dospělej,sníh pořád miluju první sněžení když vidím,okamžitě beru psa a jdu co nejrychleji ven a užívám si ten pocit