od davuše » 07. 02. 2014 20:17
Sorry Varele, ale Araritha napsal jen svůj názor, který si bohužel vykládáš úplně jinak než je skutečnost, a proto by ses měl raději zdržet jakýchkoli svých názorů na jeho příspěvky tady na skle.. O to víc, když jsi tady něco jako správce diskuse. Tvé slovo by mělo být "svaté" a Pravdivé, ale to se bohužel neděje. Dle mého názoru Araritha vychází z celkových důkazů o oteplování této planety, o kterém už nemůže být pochyb a všichni kdo tohle sledují mi dají určitě za pravdu. Za další.. Jenom Vy a a dle mého názoru max 20% lidí České republiky brečí nad tím, že není sníh.. Zbylé většině tato zima naprosto vyhovuje, už jen minimálně kvůli tomu, že nemrznou venku v ulicích, nebroděj se v břečkách, ušetří za topení, atd. Schválně se na to zeptejte lidí v práci, na úřadech, kdekoli. Většina Vám řekne to samé. A za další Varele.. Co máš proti Ruské federaci? Vždyť právě to je oficiální název dnešního Ruska! Na dnešním zahájení olympiády to můžeš slyšet kažkou chvíli. Prostě tím chtěl naznačit, že jestli chcete zažít pravé zimy, zajeďte si na sever. Je už jedno jestli do Ruské federace, do Kanady nebo na Aljašku. Jo a za další.. Ty jsi ten kdo posílá lidi za teplem na Kubu, né Araritha.. A právě, že na kubě vládne totalitní režim který je hodně blízký nacismu, takže nevím co si nedokážeš pospojovat.. Jsi to ty, který nechápe příspěvky svých uživatelů, proto mě dost mrzí, že můj oblíbený portál máš na starost ty! ! ! Dle mě, napsal Araritha jen svůj názor s vtipnými, leč pravdivými dodatky, s doporučením pro zimomily co mají do budoucna dělat. Budu moc rád, když se Araritho k mému příspěvku vyjádříš, jestli to tak opravdu myslíš nebo ne.