Omg, hlúposť za hlúposťou. Hore som ti dal link, kde máš obrázok o teplých obdobiach za posledných 400 rokov. Ďalej som ti dal aj link na predpovedanú malú dobu ľadovú. Nikto tu nečíta bulvár, jedine ty. Ako som hovoril, všetko je prekrúcané, ale to tvoja "inteligentná" hlavička asi nepochopí. Ja vychádzam jedine z vedeckých výskumov. A opäť ti opakujem, že nikto tu nepovedal, že sa neotepluje! Ale vrchol je blízko, môžno to bol rok 1998, nik nevie. Nejak sa nevieš vyjadriť k mojím argumentom, napr., že Antarktída a netopí alebo o hladinách mora.
Gray:„Jen málo lidí ví to co já. Byl jsem v tropických oblastech, létal jsem s letadly do bouřek. Prováděl jsem studie konvekce, shluků mraků a jakým způsobem pracuje process vlhkosti. Myslim, že na světě není nikdo jiný, kdo byl lépe rozuměl tomu, jak funguje atmosféra.“
Tvrdí, že během pouhých tří, pěti, možná osmi let, se svět začne opět ochlazovat. Toto povedal jeden z najlepších klimatológov, ak nie najlepší. Ty tu beháš so štatistikami z wikipedie a tvrdíš, že sa fyzika nedovoľuje aby sa ochladilo. Ale slnko ti to dovolí
Malú dobu ľadovú, kedy prešli vlky cez Baltské more okolo roku 1500. Vtedy taktiež neboli podmienky a nikto to nečakal.
Tu vidíš podpriemerné teploty v Antarktíde.
A čo tak predpokladaný vpliv malej doby ľadovej na Severnú Ameriku?