To je srovnání:
Na modely je zbytečné se vůbec dívat,protože je tam týden dopředu to samé a dále by jsem to nekomentoval je to poměrně ještě daleko.Jedna jistota tady,ale je,že pokud se ty tlakové výše a slunce takto vyřádí v únoru takže každá série jednou končí a až každý bude opravdu to jaro čekat tak to bude zase trošku jinak,ale to je tak trošku nadsázka
Někteří z vás tady připomínají,že únor bude opět zřejmě srážkově nadprůměrný a to i teplotně což je docela jasné a jsem docela zvědavý kdy nás čeká už konečně i teplotně podprůměrný měsíc 
zejména docela vždy sedí ty první tři týdny, ten čtvrtý už je na okraj...
My též jsme měli celou zimu na zahradě krtka co si celou zimu jen tak trtká
Osobně si myslím,že zima ještě poslední slovo neřekla a apetit na zimu klidně od října do dubna mám bez větších problémů i když únor už se asi moc nepochlapí snad během poslední dekády.Ono to slunce mělo docela sílu i v listopadu a prosinci,když je nejníže při teplém jižním a jihovýchodním proudění,když jsme u toho
Zkrátka stejně jako teplé J nebo JV proudění zimu v prosinci či lednu neudělá tak ani studené S proudění neudělá jaro v březnu nebo třeba i dubnu
Vypadá ještě co se týká tré svatomartinské kachny takže ji to docela vyšlo až na tu druhou půlku respektive poslední dekádu února,ale ještě není všem dnům konec

Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé