Ahoj všem,tak jedno je jisté a sice,že přelom roku bude ve znamení konečně zimního počasí,ale taky začíná být více než zřejmé,že se během prvního lednového víkendu oteplovat,ale je to oteplení mírnější než bylo ty poslední dny výstupu by jsem ted neřešil.Vypadá to,že by mohlo i něco nasněžit posléze i napršet bude to zřejmě divočina a taky je tak trošku otázkou jak dlouho by se třeba u nás potencionální sněhová pokrývka udržela jestli vůbec něco napadne i když toto bude právě situace kdy jsme první na ráně,protože si myslím,že ani oteplení,které bude následovat nebude tak dlouhé jak to co právě končí a trvalo v podstatě měsíc.Myslím,že se tím stávající situace odblokuje a způsobí,že co nevidět tu bude potom další ochlazení,ale ani tomu by jsem dlouhou životnost nedával i když mrazově to může být vrchol letošní zimy,ale sněhově nikoli máme tu přece ještě únor
a hlavně březen
Další ochlazení i se sněžením a mrazy,ale mírnější podobě by mohlo dorazit až koncem a nebo na přelomu měsíců to je můj hrubý nástřel měsíce ledna
Jinak Davídek skvělý nápad se založením fora AT JE CELÝ ROK ZIMA no teda to by jsem od tebe nečekal budu pravidelným přispěvatelem a na oplátku založím AT JE CELÝ ROK LÉTO
A sledovat přitom film Nuda v Brně