Zdravím všechny !
Tak já osobně jsem na tuto noc zvědavý, jak to u nás dopadne, doufám, že pořádně zaprší i u nás konečně neboť jsme na tom momentálně skoro nejhůř z celé ČR.
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs ... vk_20.htmlTahle minulá noc u nás byla totálním fiaskem ... Jen drobně nám to zavlažilo zem. Jediná noc z pondělí na úterý trochu víc zalilo, ale rychle se to všude vsáklo a už tu po dešti není ani památky ... Takže by to chtělo pořádný vydatný déšť a tuto noc a zítřejší den už máme asi poslední šanci. Neboť příští týden nás čeká slunečnější počasí, tak to chce, aby před tím pořádně zalilo!
A modely ukazují i pro naší oblast srážkové hody, tak se uvidí, jestli mají pravdu (doufám, že ano) a nebo to bude další fiasko jako noc minulá ... Před kterou taky ukazovali více deště a ono prd.
Modely (od dnešního večera do pátka ráno) :
Yr.no nám dává 35 mm
Aladin 55 mm
Myforecast 7 mm
Medard 31 mm
Takže úhrny modely ukazují solidní, tak snad to i tak dopadne, doufám, že nevyjde předpověď Myforecast, protože to by byla fakt bída. Mohl by mít pravdu Yr.no, tomu to většinou poslední dobou vychází a takovéto úhrny už jsem tam dlouho neviděl
A aladin to asi zas tradičně přehání.