Vzhledem k tomu, že kalendářně je konec srpna, dovolím si upustit ještě pár soplů.
Děkuji Kamile za připomínku, jsem rád, že jsi tak pozorný a všiml jsi si mého nicku. A je to přesně jak píšeš, sice bych se tu mohl jmenovat jménem, třeba Horst Furtmustähl, ale to by pak nebylo na co se odvolávat, co s čím přirovnávat a na co svádět.
I podruhé máš pravdu, při psaní mé výrazově trapné a pozdně letní ódy na podzim, jsem uvažoval jestli mám zaměnit "Větrno" za "Deštivo", nakonec jsem usoudil, že to je jedno a totéž, jelikož na podzim a v zimě prší takřka z front, nesoucích vítr, izolované přeháňky se poslední roky moc nevyskytují.
A jsem rád, že jsi si opět neodpustil nějaké poučení. I když po těch letech peskování je to pokrok, už téměř bez urážení druhých (nebo ti to už nejde tak jako dřív), už jen pouhá doporučení. Co to tu smrdí? No jo, to budu asi já!
Á propos, tuším že minimálně 3x jsem v mém textu zmínil, že se jedná o můj pohled na podzim. Pokud se to někomu nelíbí, ať si loket políbí. A když mu to nejde, tak ho to třeba časem přejde
.
Je to lidi jen diskuze, neberte se tak vážně
.