A ja bral jako nadsaku sobotnich +13 ve Washingtonu ci New Yorku. Budeme to tu mit my (nekde), jen s tim rozdilem, ze Amici to predpovidali dele dopredu a trosku se jim to posunulo i zmirnilo. Dost jsem to necekal i pres vanocni singularitu...
Kolo tak projedu urcite. Aspon, ze tak. Ony teploty do 5-6 stupnu jsou uplne nejhorsi, k tomu sed a tma, to se pak moc veselosti delat neda. Takze, kdyz bude treba 7+ a ne moc silny vichr, bude to ok. A nahore na pripadne jednodenni bezky snih zustane. Pak trebas zas bude lip, i kdyz, kdovi.
Faktor Sahary mi prijde, ze by mozna mohl hrat roli v prekopavani zdejsiho klimatu. Preci jen mi prijde lepsi mit pod sebou tropicky Karibik (nebo Pacifik), nez suchou horkou Saharu... Stredomori by melo v zime bourit a proprset, slunicka tam maji dost po zbytek roku. A to, co nekteri pisete o srazkach, mi prijde celkem alarmujici... teploty jsou toho pak uz jen doprovodem. Jestli bude hur, mame se na co tesit. Tezko ale tedka odhadovat nejake dlouhodobejsi prognozy, mozna tak za 10 let, az bude 8 z nich sussich a teplejsich nez kdy jindy.
A meli jste pravdu, na V USA i Kanady (vcetne Toronta) si uziji snehove a nasledne i mrazive svatky, byli asi hodnejsi, bastardi
Neni tedka moc co sledovat, tak si tu hlavne vsichni v poklidu uzijte svatky a nekdy v zime !