Tak predevsim, Ladovska zima ma byt spravne jen v okoli Hrusic (takze u me) Ne, ted vazne. Jak jsem psal, neni to nize zadna hitparada, ale aspon trosku se to vratilo k zimnimu ladeni. Ja jsem tedka rad i za poprasenou Prahu, doma na venkove je pak bilo. A 26. jedem s kamosema do Mnichova na fotbal, takze to bude zima urcite, aby nam pekne zmrznul zadek
Diky
aahaz za grafy, clovek vazne lehce zapomina, ja mel za to, ze v 2007 dala zimni epizodka jen neco kolem 15cm, ale bylo to az 25 a vydrzely skoro tyden, ne vikend jak jsem si mylne myslel... I tim tak pro me, znovu se budu opakovat, byla zima 13/14 daleko slabsi, protoze nejen, ze skoro nemrzlo, ale u nas ani nesnezilo, staci srovnat grafy. Je mi jasne, ze kazdy to ma jinak a opravdu bych vam, kde jste snih jeste letos nevideli, pral aspon lehkou perinu a ledove dny. My uz jich par letos zazili.
Doufejme, ze prijde, porad je to znacne rozkolisane, ale na horach nasledujich 7 dni zima bude, to je temer jiste. O vikendu jsem byl konecne na bezkach, na Jizerce a i tam by to rozhodne snih chtelo, dobre to bylo az cca od 800m na magistrale.