Ahoj,
tak i já se přidávám ze SV čech, kde máme za dnešek taky slušnou peřinu, začalo sněžit už kolem 4 hod ranní a intenzivně sněžilo přibližně do 9 hod, poté jen chvílemi poletovalo, ale po 12 hod přišla další vlna hustého sněžení a sněžení trvalo až do 17 hod ... To vše za teploty ráno -4°C a během dne oteplení na -2°C, takže ještě ke všemu krásný prašánek
Před hodinou jsem měřil pokrývku a máme 17 cm sněhu, všechno obalené sněhem, je to jak v pohádce
Až takovou kalamitu jsem teda dneska nečekal, nyní to stoupá, je -0,9°C, ale v noci to zas zmrzne a zítra napadne další, takže co víc si přát
Akorát se děsím toho čtvrtku, aby nám to všechno neroztálo, když nám pak zřejmě čeká chladný celý příští týden. Ale třeba to zas nebude tak horké jako to nedopadlo dnes .. Dnes pro nás taky už odpoledne norové i aladin předpovídal déšť a ona byla chumelenice
Tak uvidíme
A co se týče výhledy na tento víkend a příští týden, opravdu to zatím vypadá, že by nás mohla aspoň na chvíli zasáhnout paní zima, že by vrchol zimy .. ? I to je dost možné, ale třeba taky ne a třeba ještě i únor překvapí