rade:
Já nevím. Vlhké? nikoliv. Marně hledám na ansámblech aspoň známku toho, že by někde mohlo spadnout více, než 5 mm.
Teplé? ano. Ovšem nevím, jestli je o co stát. Tady hnusno, vlezlo a pošmourno.
Jaro ať si příjde v půli března, kdy nastává pomalu jeho čas. To se pak na něj těším i já. Nyní nemám důvod a cítím po kostech, asi nějaká paměť zděděná po předcích, že to prostě není ono. Šedý, teplý, vlezlý eurohnus tady bude strašit do dubna, než se to aspoň trochu zazelená (pokud se mezitím aspoň trochu a déle, než na pár dní souvisle neochladí) Taky nevidím důvod, proč bych měl jásat nad sněženkami v lednu. Proč? wtf?
Stejně je třeba topit. Mimochodem jsem byl dnes na infothermě, výstavě v Ostravě. Vytápění. Narváno. Jednak kvůli dotacím zvané kotlíkové a taky kvůli tomu, že topiti je třeba. A je jedno, jestli v zimě je 5 nad nulou nebo -10. Nejvíce kotlů jsem viděl na peletky a uhlí, potažmo dřevo ... a teplná čerpadla + kotle plynové. (to jen tak naokraj) ... akorát chudáci naše lesy. Hlavně, že ty peletky jsou (předražené) eko , chjo .....
Jinak nový GFS je pro kočku, nebo pod psa. Ecák totožný. POkud ochlazení, tak jen na chvilku. Ansámbly jsou lepší, ale rozptyl je rovněž jinde, než před pár dny. Jestli pak ona nejistota v rozptylu nevyústí nakonec k dalšímu oteplení