od Rosnička » 03. 02. 2018 17:40
Tak situace i kdyz uz nejake mrazy budou,po 2mesicich zda se nejsilnejsi,nevypada zas vubec dobre z pohledu srazek a i ty mrazy se zmirnuji,tak ze by bez srazek bylo nad nulou,ale tak to proste je,bud na to unor bude mit neco predvest,zlepsit tuhle slabou zimu a nebo naopak predvede dalsi plichtu,v podobe holomrazu a to opravdu neni vubez potreba,bez snehu.to radsi at je teplo.odhaduji ze nasnezi az tesne pred.vyraznym oteplenim a bude konec,ten ocean tam ma strasne moc energie v podobe ledoviny az -40 stupnu,ikdyz je to severnej nez v prosinci,takze tady by spis bylo sz ostry proudeni,ale v nizinach by to v unoru moc nestacilo,jinde dejme tomu od 400m uz jo na pokryvku.Je take dulezity nepromarnit ani jediny den ochlazeni a to se nedeje,treba v zime 14-15,pri kazdem mrazovem obdobi tady sme nepromarnily ani den a zima byla vyborna,ochladilo se a hned napad snih a vydrzel a tak to ma byt,dalsi silne zimy to bylo samosdrejmosti vetsinou...tak snad zabere pocasi a bude unor zimni,ale zatim tomu neverim...jo treba vychod svk,momentalne druha vlna a snehu uz dost,trochu dal treba Moskva ode dneska do pondeli az 30cm noveho snehu a tak to ma vypadat,ale to chi od pocasi asi hodne aby napadlo aspon 10cm a drzelo to...
Naposledy upravil
Rosnička dne 03. 02. 2018 17:56, celkově upraveno 3