jinak mám pro kontrolu dva srážkoměry. A i automat i manuál měly stejně.. Tohle je hodně lokální. Muselo krásně zapršet kolem Salaše..
jinak mám pro kontrolu dva srážkoměry. A i automat i manuál měly stejně.. Tohle je hodně lokální. Muselo krásně zapršet kolem Salaše..
•
23,5°C •
V 3 m/s

nem.
•
24,1°C •
VJv 5 m/s
nem.
•
16,8°C •
SSv 3 m/s
0,5 mm.
•
12,7°C •
J 1 m/s
naprosto jasno jako už celé týdny! Teprv během dne se tvořila kupovitá oblačnost. V odpoledních hodinách vznikaly větší celky kupovitých mraků a mraky pak rostly do značné výšky. Očekával jsem bouřku ale nic z toho nebylo, především né déšť. Pouze východně od Prahy bylo vidět jakýsi bouřkový mrak. Odpoledne bylo už ale oblačné. Pršelo až kolem sedmé hodiny večer ovšem zcela "hovnoměrně" nebyl to snad ani milimetr a vše za půl hodiny uschlo. Den byl opět poměrně teplý a teplota se dostala nad 20°C.
Sláááava!!! pršelo celé dopoledne, odpoledne se to na čas protrhlo ale mezi 3 a 4 hodinou byl venku přímo slejvák! Velmi vydatný déšť! V pět hodin už nepršelo takže jsem šel z práce tentokrát suchý. Bylo chladno, všude kaluže zem pěkně čvachtala a byl krásný svěží vzduch! Naprosto skvělé. Teplota zustala na ějakých 18°C což je téměř nejméně od počátku dubna.Registrovaní uživatelé: Žádní registrovaní uživatelé