mě teda zima spíš obtěžuje.. ráno se musí člověk na kolo pořádně obléct, u auta se zase musí ráno rozmrazovat čelní sklo, samé negativa :-)... nebo jinak, ne že přímo obtěžuje, ale dokážu si představit, že může být i jinak, vyhraje stejně ten, kdo se přizpůsobí, ladovská zima je jen písnička.... další věc, vy už víte, co budou modely malovat za týden? Opravdu si myslíte, že jim vydrží, co malují teď? No tak si dáme trochu toho tepla.. srážky tam taky nějaké jsou. Pro naši oblast je typický souboj kontinentu s oceánem.. a tak to teď je a bude, nějakou dobu vydrží mráz, pak se to překlopí.. nic neobvyklého. A sněhu se určo taky dočkáme, jen se zatím neví kdy..já mám rád rozmanitou oblačnost, takže teď a minulé dny moc nadšený nejsem.. ale to se změní. Víkend bude zde na východě ještě ve znamení zimy, pak už to pojede
. Původně jsem psal, že oteplení nevydrží dlouho, tak teď to spíše vypadá, že nějaký ten týden to vydrží, s různou intenzitou.. ranní mráz se může objevit i během toho oteplení časem.. u nás dnes tmin jen -2,1 °C a max 2,7 °C.. zítra přituhne. Ale to do prosince nepatří. Takže sorry za ot.
Někteří jste jen moc nároční......
jako nic proti, ale ten jz tady bude strašit pořád...ho nevymažete
jednou vám vadí severovýchod, že je moc suchý, že z Ruska nic dobrého nepřichází, jindy jihozápad, že je moc teplý... jenže tyto proudění jsou častější, než ten vámi stále vyvolávaný severozápad... ten opravdu zde příliš častý není.
Mě připadá, že je to nějaký nový druh alergie, na jihozápadní proudění v zimě....
https://www.weatherlink.com/embeddablePage/show/57bd9b1fcb98436b81959e278be157c1/summary