Nechápu že se zde vyskytují hlupáci kteří to dokáží stále bagatelizovat a vysmívat se tomu že ano Rade! Nepochopili bohužel že pokud bude takto celou letní polovinu roku až do září a takto každý rok, povede to k reálné katostrofě. Myslím to smrtelně vážně bz nadsázky. Že to není pouhý výkyv počasí ale klimatu a později to bude mít vážné následky už je naprosto jasné každému kdo přemýšlí. Tento měsíc je nejhorší a je to největší extrém teplot i v globále od srpna 2015! A obsadí první příčky nejteplejších měsíců v historii měření na našem území.
Pozorujme pro zajímavost že je sem neustále znovu a znovu pumpován horký vzduch z afriky od jihu díky stacionárním a jako sovětský svaz "navěky existujícím" tlakovým výším které se do skonání světa obnovují. Četl jsem ony články že počasí je uměle řízeno pomocí CHem trails a Haarp a podobné. Nevěřím těmto článkům jelikož se mi to zná pavědecké ovšem ta vytrvalost těchto šílených teplot už člověku připadá jakoby skutečně někdo se nás zde snažil zničit.
Doufejme v chladnější a vlhčí červenec, nemusí být zima a deštivo což ani nebude ale jen pro Boha ne pokračování tohoto jinak máme obrovský problém! Kde pršelo méně v květnu už jsou zase na suchu. I tam kde pršlo je sucho nebot toto slunce za týden vytáhne z půdy i poslední molekulu vody. Závěr června je opravdu příšerný a nic podobného jsem neviděl právě od onoho srpna 2015! Tento způsob léta zdá se mi býti poněkud vražedný!
![%) %)](https://meteoforum.e-pocasi.cz/images/smilies/be.gif)