Přeji pěkný Štědrý večer, potvrzuji slova kolegu VCtibora. I zde dnes opravdu liják, za který by se nemusel stydět jakýkoliv letní měsíc, byl jsem překvapen, že kolem poledne byly nad námi i načervenalé odrazy. Dalo to 5,8mm. V kombinaci s takřka denními "přívaly" mrholení, máme za prosinec okolo 15mm. Bláto neskutečný. Těším na se na tu změnu od SZ. Doufám, že se to nepokazí. Bohužel zatím to ve výhledu v nížinách na celodenní mrazy nevypadá, tak budu doufat, že kolem Silvestra budou výhledy v tomto zase lepší. CIAO.
P.S. Sice mimo téma, ale děkuji kolegům za názor ke covidu, pohybuju se v okruhu dost z covidu vystrašených lidí, tak jsem od Vás rád za zpětnou vazbu, že nejsem se svým názorem osamocen. Troll to napsal úplně fantasticky. Jak se zmiňuje VCtibor, tak o panu Beranovi jsem taky četl, jeho objev považují za velmi dobrý, bohužel tento objev už není dobrý pro farmaceutické firmy, neboť by na tom nic nevydělaly z toho důvodu, že je to už levná, dávno zaplacená sloučenina. A co není dobré pro byznys farmaceutických firem, není dobré i pro politiky....