Příspěvekod kapr » 14. 01. 2021 07:21
Josef Lada pobavil :-D poprask..ty automatické úpravy jsou kouzelné.. tady připadly asi 2 cm za noc.. jsme na 6.. takže sice nejmíň z republiky, ale je to fajn.. těším se na víkend i následné oteplení, kdy si od zimy odpočinek. Stačí pár dní se sněhem a mrazem. Což se splní. Tak za mě cajk :-)
kapr » 14. 01. 2021 08:22
My Budem asi mezi prvníma, kterým to roztaje ale změny mám rád takže mi to vadit nebude.. tady už moc sněhu nenapadne, klidně ať si přijde za týden jaro, jelikož návrat k zimě v modelech je v nedohlednu :-)
Příspěvekod kapr » 14. 01. 2021 12:07
Gfs je pořád tak nějak chladnější.. ono někomu stačí zima pár dní.. tady budou mrazy "strašit" i po většinu příštího týdne.. jaro asi nenastane

od kapr » 14. 01. 2021 17:59
Díky za info Doizer..
Já asi žiju fakt jinde, je to tu nádhera, i s těmi pár cm, dneska k tomu vítr, v dalších dnech se ochladí.. Pevco, třeba se dočkáš, ale nikdo ti to nezaručí, radím ti-skromnost přináší ovoce

.. podle příspěvku jsi hodně zapšklá, není důvod, ještě jednou se kolem sebe rozhlédni

teda dnes už ne, zítra.. furt nic? Ono, víš.. někdy stačí trochu vděčnosti.
Počasí je nevyzpytatelné
Toliko shrnutí od tohoto uživatele. Oponent a kam vítr tam plášť. Komentujte vývoj počasí, ne charakter ostatních. Ano pár dní tu bude ledových a dá to jistě ten týden zimy. To už jede ta zima.. ale není mi jasné, zda to stačí a budete se radovat, že to skončí anebo teda bude pokračovat. Mám za to, že komentujete jen abyste ponížil druhé.
Reálně tu silnější pásmo srážek nadělilo navečer asi 2 cm. Srážky od severu aspoň to, no. Chytli jsme tzv. jádro toho pásma, i kdy směrem k jihu sláblo. Teď užijeme mrazů. No příští týden počkáme, kdy to vystřelí nahoru. Ochlazení možná a přechodně, ale pro nížiny zatím ne moc skutečné.