U me minima kolisaji mezi -4 az -6, max. +5 az +6. Za me musim rict super, presne takove predjarni pocasi. Zde je zatim neuveritelne zabrzdena priroda, po letech teplych zim celkem nezvyk. Snezenky teprve chvili kvetou spolecne s taloviny.Ale mam je na zastineme miste, kam se slunce dostane az kolem poledne. Stromy a kere spinkaji. .
Vyhledy na nejblizsi obdobi, startuje vetrne obdobi z atlantiku, obcas neco ucmrdne a posmourna obloha, no predjari jako vysite. Obcas nechapu ti stiznosti na nedostatek slunce, ja nevim, ale to je zde v CR asi normalni ne? Vzpominam na detstvi a dospivani na Sumave roky 1971-1993. Vestinou to byvalo tak, ze v pulce listopadu nekdo zatahnul oponu a roztahnul v pulce brezna. Tma a sero furt. Obcas slunecne mrazive pocasi nekdy v lednu pri VT. Takze extrem je to, co tady je posledni roky, snad vyjde par let zase relativne normalnich. Jo, za brezen zatim 17mm, vlhko celkem je, takze skvele, jen tak dal.
PS: Pres Zdiby vede navadeci paprsek na Ruzyn, za ty roky jsem si zvyknul na rusnej provoz letadel. Litaji me presne nad barakem cca ve vysce 900m. Ted je provoz zcela minimalni, tak o 90% mensi. Premyslim, kde ty letadla vubec parkuji?
Ale byvala to krasa, kdyz letel treba A380, silena obluda. Videl jsem i Air Force One a An-225 Mrija. Nadhera