No Ovare.
Jestli máš chuť mi dát mínus klidně si posluš.
Jedna věta vytržená z kontextu není moc fajn pro citaci, ale chápu, že nechceš citovat ty slohy. Pochopil si to absolutně jinak, já k tobě žádnou zášť ještě z dob minulých absolutně necítím. Tvé příspěvky mají i pro mě určitou hodnotu, jen zbytečně někdy moc ryješ a provokuješ. Tak jsem ti chtěl oplatit stejnou mincí. Bral jsem to ze začátku jako vtípek, ale jak vidím tak jsi docela nedůtklivý a hned je z toho hrot. Přičemž sám, podobnými vtípky oplýváš vůči ostatním. Nic hlubokého v tom hledat opravdu nemusíš. Ani by mě to nenapadlo, že si něco takového můžeš myslet, nejsem psychopat proboha
A nechuť k tobě opravdu necítím, spíš naopak, bral jsem to přátelsky
O přikrmovaní trolla Daweho, tak to vážně pochybuju, tam byl důvod jiný.
Ano to máš sice pravdu, nikde si to nepsal, že by jsi změnil názor. Ale ten postoj v těch příspěvcích, dělá dojem úplně jiný. A to je můj problém.
Takže neboj, prádlo je celou dobu, alespoň u mě čisté.
Omlouvám se za OT, ale přišlo mě to důležité.
K tématu
Tady ten paradox sněhu a mrazu je opravdu zajímavý. Jak píšeš, sníh zesiluje mrazy, ale zároveň chrání. U té ochrany je to ještě komplikované v tom, jakou strukturu, vodní hodnotu atd. sníh má. Jelikož dobře izoluje jen určitý typ sněhu samozřejmě. Tedy nevýhodu určitě chápu v tom, že sice pár dní sníh při dobrých podmínkách sníh dobře chrání, avšak, jak slehne promrzne a tane se z něj "ledovec", tak při v pádu studeného vzduchu, ten mráz maximálně zesílí, ale bohužel už nic neuchrání.
Ono -6 stupňů, ještě není v mírném pásmu teplota, kde by vegetace plošně trpěla, a tedy si ani nemyslím, že by byla potřeba nějaké větší sněhové pokrývky co by to měla chránit. Chápu, že to bereš z pohledu svého podnikání jako nežádoucí, ale jdeš v tomto proti proudu, stejně jak já. (letos jsem pěstoval 500 roubovaných melounů a přes 800 rajčat na Valašsku) Já to tu problematiku spíše vnímám z pohledu zájmů přirozené vegetace, co tu roste. Takže v tu chvíli problém pro mě mizí. Nemůžu se přece věčně vztekat nad průměrným počasím mírného pásma, to bych se musel zbláznit
Tož tak, hlavně peace
PS: Míšo, nemám slov