Omlouvám se za OT, ale trochu nechápu, proč zde uživatel Today vzkazuje do veřejné diskuse věci, které spíše patří do SZ. Včera mě uživatel Today mile překvapil, dal jsem u plusko za pěkný rozbor, ale teď jako by z něj byl jiný člověk. Doufám, že se vrátí k rozborům.
K počasí:
Včera napadlo kolem 1cm sněhu, který dne z větší části odtál. Maximum bylo dneska kolem 1°C (maximum 1,8°C), což bylo nakonec méně než jsem čekal. Aktuálně venku při zemi mrzne, takže je tam pěkná skluzavka. Venku jsem hodil hubu, schytala to ruka, ale naštěstí to není zlomené. Holt nedobíhejte autobusy.
K výhledům mám jen to, že se zdá, že po 16. lednu by mohlo dojít k výraznějšímu ochlazení jak jsem psal již kolem tří králů. Ta situace je velice zapeklitá a troufám si tvrdit, že místo ochlazení by mohlo přijít i oteplení. Trošku mě tam navíc zlobí ta málo vysunutá výše nad Uralem, kdyby se lehce stočila nad Ukrajinu, tak by mohlo i pěkně přituhnout, ale zase by bylo málo srážek. Takhle to zatím vypadá na nějaké srážky a celkem pěkné ochlazení.
Hezké odpoledne všem
Edit: Uživatel Today již příspěvky pozměnil