To Radek:
Jasně proč ne, já po únoru 2012 mam zase teorii, že pokud zimní epizodka nepřijde do půlky dubna, je se zimou amen .
To Adi:
Tak tipuju ten firefox, já používám chrome. Firefox mě nikdy neoslovil díky méně přehlednému rozhraní.
To cejn:
Nemam problém s počtem příspěvků, můj jediný požadavek na diskuzi je, ten příspěvek nepřečíst zbytečně. Rád bych se něco z něho dozvěděl. I to jaké je u toho a toho člověka počasí a klima, krátký report z místa, když je zajímavé turbulentní počasí je přínos. Dát sem mapu z Aladina je milé, ale tipuju že 99% lidí než klikne na fórum, už má nového aladina prohlédnutého a fórum bere jako další možnost rozšíření obzoru klimatologie. Není špatný napsat text stylu "myslím si, že zima už nic nepředvede", ale ne 10 x denně, což je přesně tvuj případ, což je taky důvod, proč tady plno lidí přispívá 1x denně. Jenže já neříkám nic novýho, hučí tady do tebe půlka fóra, ale ty si furt meleš to svoje, jak tě tady šikanujem. Ne, ty šikanuješ nás. Takže znova, nás zajímá tvuj názor, ale ne 10x denně. Pokud i přesto budeš vzpurnej, je to tvoje věc. Říkám ti to naposled veřejně, aby sis opět neudělal z mého hučení do tebe výcuc, nepřekroutil ho a nestěžoval si tady veřejně, jak ti strašně křivdim .
To fórum:
Někdy mám pocit (vlastně dost často), že bydlíme v trochu jiný vesnici, tady sice sem tam vločka proletí, ráno jsem viděl i bílej povlak na pilinách, ale to je vše. Teplota bezpečně nad nulou, souvislá sněhová pokrývka naposled před měsícem. Předpovědi varují na dnešek před větrem, závějemi, sněhem... fronta se teprve utváří, tak uvidíme, jestli tentokrát mraky přelezou Český les. Ty vysoké teploty v druhém únorovém týdnu se mi nelíbí, hlavně proto, že se to rádo protáčí a po prudkém oteplení přijde ledová facka. Pak to jsou skoky o 30°C během pár dní, to nesvědčí nikomu a ničemu.