https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/303383606_7471080639582461_4555861985785375830_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=leSVDhQ0J9MAX8tqpOk&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9exfkAhAitYtftwVTEBW50XLE0Z9rM8y-RbUbNVAO1Mw&oe=631FF619
tohle jsem měl na mysli... srážky za celé léto, všiml jsem si toho na facebooku... jo, vyčnívá tam nehezky západ republiky..
a ohledně bouřek, svůj názor mi nevnutíš, bouřkám se věnuju už dost let, abych mohl říct, jak se věci mají... a určitě k nějaké velké změně nedojde. Čechy mají mnohem lepší podmínky na tvorbu silných bouří než Morava, tornádo na Hodonínsku budiž vyjímkou... ale to je zase rovina no. Kdybych si mohl vybrat kam se odstěhovat, tak někam poblíž Prahy, třeba jihozápad... známé je tzv. oko kolem Brandýska na sz. Zde na Slovácku nebo Zlínsku chcípl pes...
Ovare, no dobrá, měj si svůj pohled, ale mě neznáš.... a je to tak asi dobře. A nevíme co nás čeká, ani ty ani já.
Jen jsem ti chtěl napsat, že určitě není tak zle. Jo jsem totální amatér, který ale do toho dává
... a jak víme cesta srdcem je často bohužel slepá.... a já jsem toho teda důkazem, tak
ale výhledy dávají nějakou naději. Hlavně teda jak psal Adi, na SV.
Spíš jsem nepochopil Estofex, co blbnou, proč jsme v 1 a ještě četnosti bouřek nad 50 %... to mi přijde podivné
jinak ono se asi opravdu výrazně ochladí, Adi bude tedy skákat radostí, já budu truchlit....
žel, je velice pravděpodobné, že to bude na sucho... a pak do konce září vysoký tlak.. no wau teda