Ahoj, tak včerejšek by se dal nazvat reklamou na NO
,neboť ukázkově jasno jen v horských polohách nad 1000m a málokterých profláklých lokalitách, ke kterým tentokrát se nepřidala ta Adiho.
Adi, já Ti nechci brát iluze, ale výrobu 600kWh v říjnu nepřekročím ani náhodou, aktuálně mám 543kwh a včerejší výroba pod NO byla pouhopouhé 4kwh. Tak jen abys věděl, že při NO to je do konce října bez šance. Pokud by do konce října bylo jasno, tak v této roční době je denní výroba okolo 33kWh, pak by to samozřejmě možné ještě bylo. Ale při predikci, která je spíše zamračená a slunko sporadické, radši s ničím nepočítám.
Díky JABOvi za studený obklad
, já počasí mám samozřejmě rád a sleduji ho, nijak zvlášť ho neprožívám, že bych se z toho hroutil, NO na mne působí spíše ospaleckým dojmem, neboť se mi chce furt spát a nic nezabírá.
, hodně reaguji na tu úmornou šeď, v okamžiku jak se setmí, tak je ospalota ta tam.
Nejvíc mne proto dovedou naštvat jen ty případy, kdy je celou noc jasno, luna se blejská jak ukulele, pak vyjde ráno slunko, které vítám, a přijde 8:30 a jak vidím, že se začíná tvořit NO tak mne chytá amok.
Když je celou noc zataženo, tak mi nevadí, že NO pokračuje i přes den, protože ta šeď je aspoň konstantní.
Koukám na družici, že dnes od JV se cosi začíná rozpouštět. Tak se budu modlit, aby se NO rozpustila aspoň až sem.
Předpověď na týden je daná s mírným ochlazováním po stupínkách a jak moc se ochladí o příštím víkendu, to se ještě uvidí.... CIAO