Předně, greene, tobě jsem psal odpověď na tvůj příspěvek zesměšňující Singera. Charakterizovat vědce Singera jako 84 letého zaprodance ropných společností, který tahá čísla z klobouku, je naprosto trapná ubohost, a to se ve výrazech setsakra mírním. To by si nedovolil ani nositel několika nobelových cen, a tady si to dovolí nějaký
nedouk green ! Takto zesměšňuješ veškeré odkazy diskutérů na názor vědců nesouhlasících s IPCC. Ne, že ty končíš debatu s někým, všichni ukončují debatu s tebou, protože taková arogance a ubohost se nedá vydiskutovat. Jestliže ty takto nazýváš vědecké kapacity s jiným názorem, nezasloužíš si nic jiného než zesměšnění a ponižování. Tak se nečerti, když se každý oponent k tobě po nějaké době diskuze začne takto chovat, případně diskuzi skončí.
Co se týká oteplení Evropy, nepsal jsem to tobě. Nad tím se musí zamyslet někdo, kdo přemýšlí, ne že cituje z bible IPCC. Vliv CO2 je tak jednoznačný a nevyvratitelný a změřený, že se musí scházet speciální týmy, aby fyzikálně vysvětlily nečekané oteplení Evropy.
Ten odkaz ti dát můžu, sám jsi mě na něj navedl, , ale o těch uměle naroubovaných výsledcích jednání nemíním diskutovat, je to trapárna.