od lukas » 05. 06. 2009 15:05
Green neda mi, aby som tu neukazal jeden citat zo stranky euroekonom.cz diskuse..a teraz citujem
Vy nám budete do zblbnutí klidně tvrdit, že se otepluje a dokazovat nám to nefunkčními analogiemi, i když všichni víme, že 1. se podle měření přízemních teplot, oceánů, družicových měření... prokazatelně ochlazuje stejně jako klesá sluneční aktivita - už několik let 2. víme, jaké veletoče dělají IPCC a podobné politické organizace s daty - co se jim nehodí prostě vypustí - jako s těmi měřeními hladin CO2 v 19. stol., kde prostě hodnoty nad 300 ppm páni vědci vyhodili, protože se jim nehodily do krámu -a tím je celá ta trendová závislost CO2 doslova na vyhození, nebo furt tvrdí, že co do přízemních teplot byl 2006 nejteplejší v klouzavém průměru 20. století -i když je i z oficiálních dat naprosto jasné, že to není pravda, a že tedy celý ten trendový model, který s tím počítá, je naprosto nepoužitelný. Vaše ignorance pak co se týče kolísání sluneční aktivity je pak skutečně tak do nebe volající, stejně jako váš doslova skandální přístup k vědecké metodě, že já osobně si myslím, že vůbec nemá moc cenu se s vámi vybavovat - ať už jste seděl ve funkcích jakých chcete -vy prostě argumenty druhé strany nikdy neuznáte,i kdyby byly sebepádnější,protože prostě zřejmě nemáte mentální kapacitu je pochopit. Jednoduché.
Este mi neda ,aby som nedodal,ze kazdeho vedca, klimaskeptika ,hned oznacis za "skrachovaneho" dedka ktory uz neni pri zmysloch.
Ja ti poviem ,ze pre mna je skrachovany dedko, isty vedec(nebudem ho menovat),ktory sa vezie na popularite co2.
Radim ti ,ukludni sa!Bude aj chladnejsie...