stale tu stoji ta otazka,ako by to bolo,keby clovek vobec do prirody nezasahuje,skusme sa nad tym zamysliet,co ak by naozaj bola ta klima chladnejsie,aku mame teraz,alebo by bola taka aka je dnes? clovek az taky uplne slaby zase nie je,aby nemenil klimu,to vsetko co pusta do vzdusia za rok je nepredstavitelne mnozstvo a co ak to nejaky dopad ma.stale sa tu vsetci presviedcame,ci clovek na to vplyva, ci nie,ja som niekde uprostred,mozno sa viac priklanam k nazoru solarnych fyzikov,ktori tvrdia ze za teplotou zeme je slnko.
http://aktualne.centrum.sk/zaujimavosti ... ?id=241855tuto spravu ak si niekto precita je mi jasne,ze ten kto veri na ludske vplyvy,bude hovorit,ze ano je to pravda,je to odborny clanok,ten kto je opacneho nazoru bude zas tvrdit,ze su to dristy,ze to je len bulvar... a co ozonove diery,za to mozu freony,co vypustaju ludia,ked toto dokazali urobit,preco by nemohli ovplyvnovat klimu??? o tom sa mozme bavit donekonecna. mozno sa za par desiatok rokov uvidi,ak sa teplota za storocie u nas zvysi az o 4 st.,co je velmi odvazne tvrdit,pretoze nevieme ako bude o mesiac,nie to este o 100 rokov. alebo sa zacne klima pomaly ochladzovat a mozno nas navstvi mala doba ladova,myslim je to este vo hviezdach,aspon pre mna