to je těžko, čím víc lidí tohle sleduje, tím je logičtější, že musí být i víc názorů na věc od každého...
mě taky nikdo nebude argumentovat, jestli se otepluje u mě nebo ne..tož takto, to je šumafuk, stejně pokud se objeví článek, který je trochu jiný, tak hned se některých, většiny, diskutujících dotkne, a je špatný..proto je zde v poslední době diskuze pouze " těch tzv. klimaalarmirstů" protože si nepřipouští diskuzi s lidmi s jiným názorem, to už není ale moc tedy o diskuzi, škoda, že odborníků sem moc nechodí, a tahle diskuze celkově pro mě jako člověka, který si o tom rád přečte už nemá valného významu..wxmaps a podobné si prohlédnu sám bez ohledu na sledování klimatu, zrovna dneska po ránu jsem četl jeden článek, který vyšel včera a je na diskuzi "vedle" ale dávat ho sem, tak by podle mě spíš ztratil na váze, takže to nejspíš nemá smysl..ale cale co nezpochybníte, že někde se otepluje, jinde ochlazuje, zatím, a pak že v tom není politika alá prasečí chřipka...
tím myslím na obě strany abych nekřivdil některé straně, ale pak všichni tito zmagoření a zblblí sou překvapení, že jim v praze napadne snih a píše se o tom týden, proč by jako nemohly padat i takové rekordy? jakoby měly povolení padat jenom rekordní teploty a to ještě do plusu..myslím podle obyč lidí, kteří remcají, že zimy nejsou co bývaly, a pak ten týden mluví o 30cm sněhu...chce si to asi jenom ale trošku srovnat v hlavě a s počasím nebojovat, jak se děje..boje se sněhem, vodou atd...ale žít s ním!!!!!!!!!!
https://www.weatherlink.com/embeddablePage/show/57bd9b1fcb98436b81959e278be157c1/summary