někteří by jste si mohli zahrát v nějakém velkolepém americkém filmu...když už tady máte ty anglické přezdívky..ale jasně zní to akčněj, než v češtině..no to je jedno, na co si tady hrajete? Lidstvo tady přece už z principu být věčně nemůže..chápu, chcete zachránit planetu, ostatně je to hezké...ale ona po tom, co dostane šok, začne zase znova..bez nás..a bude jí líp;). Ale tak asi je to potřeba, možná mám moc laxní přístup pro boj s GO..mám dost svých starostí a stačí mě když potěším nějakého blízkého..
už tomu asi vážně nerozumím, akce vyvolá jenom a pouze (dřív nebo pozděj) reakci, takže tak či tak, ale mi ji přece ukočírujeme, když jsme ji dokázali už takhle oteplit, že? Hodně štěstí
mě to připadá jako boj proti ničemu..ale to je jedno, otepluje se, stejně jako my stárneme, jeden měsíc je teplotně nadprůměrný, resp. 2 a ten třetí je chladný..někde mají díky většímu sledování oblohy více extrémů..tomu se musím taky smát
eště jeden poznatek: Tragédie na Loveparade..zatímco já tady v česku věděl, co se stalo prakticky hned po události, návštěvníci pár metrů od místa o tom co se stalo neměli ani potuchy..stejně tak to věděli o několik hodin dřív na druhém konci světa..to panečku funguje virtuální svět, že? Tleskám..co se dnešní společnosti zase povedlo..ano jsem skeptik se vším všudy, to že "nechtěně" oteplujeme, tak si tady pohrává spousta z vás s tím, že přece musí jít taky ochladit..tentokrát vědomky a za účelem, otočit kormidlo...jenže to je ten problém: zájmy..každý je má jiné, a zavděčte se všem..ignoraci stejně musí časem vystřídat zájem, jako vždycky u všeho, ale nevím celkem co se vyřeší, jako že svět začne táhnout za jeden provaz? Ohledně tohoto jsem daleko větší pesimista a radši opravdu pujdu vysadit nějaké stromy, okopat zahradu, poséct trávu a odnést na kompost..(možná že se nám to všechno bude ještě náramně hodit jak říká babička, no nezávidím budoucnost lidem ve městech a závislých na dovozu zeleniny a podobně, já teda zastavět naši zahradu nedopustím..)
ale k civilizaci, naše civilizace stejně jako každá jiná je po čase odsouzena k zániku, ale získat nějakou dobu tady navíc proč ne...možná kdybych měl dítě mluvím jinak..ale nevím..
nejsem skeptik ohledně oteplování, vlivu lidí na okolní prostředí a podobně..jsem skeptik ohledně "vedení planety tím správným směrem" protože už i tady se to hádá, co vlastně pomůže víc..
lidi by měli především šetřit..ale vysvětlete to všem, to nenní možné..už z principu fungování lidstva, je fakt, že nekteří se chováme docela divně..
dobrou
https://www.weatherlink.com/embeddablePage/show/57bd9b1fcb98436b81959e278be157c1/summary