Zdravím všechny, Jo smajlici jsou pěkní,ještě lepší než na "staré"diskuzi,ale ještě bych přidal no takové ikonky vyjadřující slabý,mírný či silný vítr ikdyž je pravda že to stačí napsat slovně. Jinak moc moc chválím tuto diskuzi jste fajn!
Z Mešovic zdraví všechny Jirka. Teplotní rekordy u nás:nejnižší teplota -25°C 24.1.1987Nejvyšší teplota +40,2°C 20.7.2007 Nejvyšší denní srážky 79mm.
Šlo by znázornit mrholen? Pro úplnou přesnost by to bylo super. Třeba ty kapky slabší a kdyby to nebylo možné, tak by jich tam mohlo být méně, aby to bylo od deště odlišeno.
tom791 Weby:
Počasí nelze poručit, můžeme ho jen do jisté míry předpovědět či odhadnout. Mějte dobrou náladu s každým počasím!
Mě se smajlíc moc líbí, osobně si myslím že to jsou nejlepší smajlíci co jsem na forech vyděl jen bych asi změnil smajlíky na sněžní protože to spíš vypadá jako krupobití dal bych tam nějaké animované sněžní animované smajlíky patří k mým nejoblíbenějším nejraději mám tohohle a tohohle jsou fakt velmi pěkné.
Se smajlíky jsem maximálně spokojen nejlepší fórum ohledně počasí a ještě lepší smajlíci Možná bych malinko pozměnil to jak už tady říkal polárník Ale i tak - vážně super,na diskuzních fórech se to moc nevidí..