Praha Ted aktuálně skoro jasno,odpoledne i oblačno..SV ode mě přešlo několik přeháněk,teplota 8,2C dnes to rychle klesá..naposled na nějakou dobu, tlak 1022 hPa, přes den slabý.. nyní bezvětří..
Dubňany 200m.n.m. Dnes po většinu dne zataženo bezesrážek. Později odpoledne od SZ protrhávání oblačnosti. Teplota ranní 5,2°C Denní 9,5°C Aktuálně je 6,1°C Vítr fůkal dnes SZ-S spíš slabý odpoledne byl přechodně zesílený i nějakými nárazy 10-11m/s k večeru znovu zeslábnul. Tlak ráno 1027hPa teď je 1024hPa slabý pokles. Srážky 0mm.
Z Mešovic zdraví všechny Jirka. Teplotní rekordy u nás:nejnižší teplota -25°C 24.1.1987Nejvyšší teplota +40,2°C 20.7.2007 Nejvyšší denní srážky 79mm.
Ostrá 175m, Středočeský kraj Teplota již klesá k nule: aktuálně je skoro jasno, teplota 0,3°C, vlhkost 83%, klidno, tlak 1032hPa. Dnešní minimum +1,6°C bylo překonáno již ve večerních hodinách.
tom791 Weby:
Počasí nelze poručit, můžeme ho jen do jisté míry předpovědět či odhadnout. Mějte dobrou náladu s každým počasím!
Tak u nás na Hořicku aktuálně jasno 0,2C JZ 2m/s 1025Hpa.Tak dnešní minimální ranní teplota byla zatím nejnižší za měsíc říjen teplota byla -3,8C A přízemní mráz už byl také docela slušný udělal jsem foto
Ahoj myslím že z dnešního rána bude mít většina republiky absolutní Tmin za měsíc říjen.....já osobně jsem dnes naměřil -5,8 což je hned o 3 stupně méně než předchozí minimum
Dnesni rano nebylo tak mrazime, jak Aladin predpokladal. Pri pohledu na druzici ale bylo jasne proc. Vytvorela se nizka oblacnost, ktera se zachytavala o Beskydy. Jdeme k veci. Ranni minimum bylo 0,3°C, pri zemi -1,1°C. Aktualne jiz prevlada skoro jasno a teplota je na +5°C.
Dnes jasno celou noc. Vypadalo to na nejchladnější ráno, ale nakonce bylo "jen" 2m -6,7°C do rekordu za říjen (-7,1°C) zbývalo pár desetinek. Při zemi (+5cm) -12,2°C.
Meteorologická stanice DAVIS VANTAGE PRO 2+ FARC s webovou kamerou. Více na www.novapec.cz