to je každoroční klasika, pak se objeví nějaký záhadný nick, o kterém nikdo nic neví..ale to je tak všude na netu dneska:) když to pozoruju, nechodím jenom sem, spíš mě vadí jedna věc...tohle je na mě moc anonymní diskuze, chodím ještě někam kde se opravdu všichni známe, pokecáme u pivka a podobně, tady někdo něco plácne a huu..Ale tak s pár lidma se tu aspon trochu známe:), mě tento živý atlantik a vůbec otevřená cesta vůbec nevzručuje, jde o to, že pokud se nad kontinent dostanou TN a začnou sem pronikat, usadí se tu, a tohle pokračuje až do doby než se najde nějaká rozsáhlejší a silnější výše, která jim v tom dalším řádění zamezí, zatím se žádná taková nevytvořila...a vám to jako tolik vadí, některým? Já sem rád, stejně zatím nemám prachy na zimní obutí, takže sem spokojený...ale vy co věříte určitému náboženství, tak pro vás mám špatnou zprávu...bude hůř, prodejte lyže, sáňky..a nebo se někdy stavte v sezoně na Stupavě a přestante tolik hltat všechny ty nejnovější objevy..
https://www.weatherlink.com/embeddablePage/show/57bd9b1fcb98436b81959e278be157c1/summary