[al tento člověk někdy v jiném duchu?

ještě jste nepochopily že studeného vzduchu bylo na dloutotrvající zimu málo i na začátku ledna 2010? A bylo jej každej rok málo a je ho a bude ho málo i kdyby skončila zima 8 podnormálem..tak nám bude vysvětleno že chladno bylo jen shodou náhod jen u nás ve střední evropě...jinak všude kolem bylo teplo..pak mě už opravdu rozum nepobere odkad zima k nám přišla když bylo všude kolem tak strašně teplo...a ještě bych dodal NÁHODA je jen výmluva hodně chábá..a je to fantasmagorie..NÁHODA neexistuje..vše co se děje má svůj důvod a svojí příčinu a situace způsobující chlad se nevytvářejí NÁHODOU a proto že je všude teplo a oceány jsou teplé...možná si toho nevšímáte ale tito lidé nám sem pletou politiku zvanou GO a v té nejde o vaše ani o naše dobro ba naopak!! Ano vloží vám sem obrázky v odkazech s teplejma barvama, ale obrázek namalovat si dokážu taky.
A že studeného vzduchu je a bude málo podle tohoto člověka každej rok?
Co byste chtěly na konci listopadu aby bylo hodně studeného vzduchu? Aby tam na SV byla všude fialová a -50 až -60 na konci listopadu..
Hmm v době kdy jsem tu někdy na přelomu srpna a září psal o nástupu zimy kolem 25.11. pan Lapin ještě nevěděl...při vší úctě..k němu jako člověku...odkud bude kolem 25.11. 2010 vítr foukat a jestli se bude kolem tohoto data oteplovat nebo ochlazovat.. a na tož tak kdy příjde zima...

[/quote]
Tomáši
napsal si to perfektně, myslím, že není třeba to více komentovat.
Jsem úplně stejného názoru, jenom se mi nechtělo se o tom více rozepisovat, de facto si to udělal za mě