gore že není fanatik? člověk který tvrdí (tvrdil?) že za dvacet let roztaje grónsko a antarktický poloostrov a zvedne se tak hladina oceánu o osm metrů (sic!) ???
bursík který ideologicky zakázal JE také není fanatik? ještě ani dnes se nestydí za dotační podporu FVE kterou pomáhal "betonovat" ! (mimochodem nejvíce ekologie se zavedlo po sametu - odsíření, uzavření provozů, "humanizace" zemědělství atd. - to už tady několikrát psal Adi a má naprostou pravdu)
celkově mám dojem že jste můj příspěvek moc nečetl (proč byste se jinak pokusil o adhominem místo argumentace?), já přece nejsem proti ekologii, ale odmítám fanatické strašení a demoralizování obyvatelstva pod taktovkou "zelených" vykuků (jen Bůh ví kolika z nich vůbec na planetě záleží alespoň tak trochu jako tomu pánovi prezidentovi co vám leží v žaludku)
to že nemáte rád vy víte koho je pochopitelné (není moc lidsky přitažlivý a chová se občas odpudivě) co vás ale vede k tomu kritizovat něco co jste nečetl a o čem máte informace z druhé(zelené) ruky? nebo co chápete pod slovem enviromentalismus? vědu o přírodě nebo zelenou víru?
klaus kritizuje toliko zelenou víru a zelený bolševismus (po událostech posledních dvou let se za použití tohoto slůvka již nestydím - stalo se z nadávky pouhým popisem)
zde malá recenze z (pro vás) druhé strany
http://devian.cz/2010/ekonomie-zivotnih ... va-klause/PS: zkuste reagovat na můj příspěvek a nestáčet hovor na klause...