dobré ráno, vždyt se to tady píše od samého začátku...že svátky budou v jižní polovině čr a městech ne-bílé (nejsou na mysly zbytky sněhu), severní polovina kromě míst, které jsou známé...budou se sněhem, ale to už si musíte každý odhadnout, zkušeností s pozorováním na to snad máte všichni dost
varelona byla řeč o celé čr..já dodám, že budou rozhodovat teplé noci, kdy teplota zůstane nad nulou, srážek se moc nečeká zatím, až se k nám zvýrazní to rozhraní, tak pak jo..a do středy ty tam sleduješ ty maxima, já zase hledím na noční a ranní minima...takže to máme každý trochu jinak
čili do středy su v klidu a bude se jednat o postupné klasické oteplování, žádný profuk, ochlazení prostě během svátků...silvestr...co chceš řešit na silvestru, tam možu řešit akorát kde koupím rachejtle, co za chlast atd
(i když osobně bych se radši zajímal kde si pak zalézt)
na venkonvní celonoční aktivity to asi moc nebude, pokud se zde usadí ta mohutná výše..
OT:
vsiml jsem si, ze se vam rozjel vlek..no nevim nevim, asi ho jeste zastavi, ale po Novem roku to bude jizda , a s tím počasím na svátky..tak..dostanem, co si zasloužíme jak psal výše nunubo, čhmú zatím není o moc chytřejší než modely, i když je mají lepší a i ty zkušenosti navíc
https://www.weatherlink.com/embeddablePage/show/57bd9b1fcb98436b81959e278be157c1/summary