ono by spíš prospělo udělat nějakou akci, něco jako probíhá pro přátele meteorologie spolu s profíky s čhmú v Radostovicích na jaře..udělejme něco podobného, třeba na Vysočině, už jsem to tu navrhoval..at je to na pomezí čech a moravy....at si každý hned vyříká, na netu někteří dělají velké ramena spíš určité věkové kategorie..já se považuju za hrdého Moravana, ale proti Čechám nic nemám, ale Honza Pícha mě někdy dostává, těmi výlevy, že to co je na východě je no nebudu přilévat olej do ohně , ale já to beru tak, že když o někom něco říkáš tak je to odraz tebe samého takže klid, dneska prestože bylo krásně zimní počasí, sněhu hafo, tak terén na Stupavě nic moc..no switzzy má nové ski tak musel zkoušet, mohlo by se nás tam někdy sejít třeba víc, záměrně nepíšu sjet víc a ne jenom zase 3 z diskuze jako dneska..
výhledy jsou takové jaké jsou, tzn dnešní noc ještě mrazivá, zítřejší ráno už ale ne tak jak to dnešní (aktuálně rovných -6°C) zítra nevím jestli už to vyleze nad nulu, muselo by opravdu fouknout, dneska fouklo, dokonce vylezlo slunce ale stejně teplota zůstala docela dost pod nulou ještě..a noc na úterý bude taky ještě pod nulou, na středu tam už asi ne..no a pak do víkendu přes den obleva zde na východě jistá, na západě budou mít naopak chladněj, čili opak dneška..a pak to slubované překvápko v podobně konečně toho vysokého tlaku nad severní evropou...